rss-installatie-slide-dakbedekking-1

Dakbedekking in Staphorst, Rouveen, Meppel, Zwolle en omgeving

Zowel nieuwe daken als bestaande daken verdienen regelmatig inspectie. Wilt u weten hoe de huidige staat van uw dak is? Laat RSS Installatie dan eens een dakinspectie uitvoeren. Als het hele dak op een flink aantal plekken grondig wordt nagelopen, komen zwakke plekken op tijd aan het licht en kunnen er indien noodzakelijk tijdig maatregelen worden genomen om lekkage aan uw dak te voorkomen.

Dakisolatie

Goede dakisolatie is belangrijk. Wanneer de zon het zwarte dak verwarmt, zorgt de isolatie ervoor dat de warmte niet snel naar binnen kan dringen. Hierdoor blijft het binnen aangenaam. In de winter houdt de isolatie de warmte binnen, zodat uw stookkosten niet onnodig hoog worden.

Neem contact op
Rss-installatie dakbedekking

Regenpijpen

Om het water af te voeren zijn op 1 of meerdere laatsten regenpijpen nodig. Deze kunnen vervolgens op het riool worden aangesloten.

Zinkwerk

Voor de afwerking van dakgoten en de dakrand heeft u maatwerk in zink nodig. Het zinkwerk wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd en staat garant voor kwaliteit. RSS Installatie is specialist op dit vakgebied en heeft jarenlange ervaring. Wij werken ook in plaatsen in de omgeving zoals Rouveen, Meppel en Zwolle.Top