rss-installatie-slide-sanitair-1

Specialist in het verbouwen van badkamers in regio Staphorst

Altijd al een whirlpool of stortdouche in uw badkamer willen hebben? Neem voor de installatie van sanitair of het verbouwen van uw gehele badkamer altijd een deskundige installateur in de hand, zoals RSS Installatie. Wij werken volgens de laatsen eisen en zijn op de hoogte van de nieuwste trends. Met oog voor detail en professioneel vakmanschap plaatsen we uw droombadkamer. Ons werkgebied bestrijkt de regio Staphorst, Zwolle, Rouveen en Meppel.

Badkamer realisatie van A tot Z

De mogelijkheden op het gebied van sanitair zijn eindeloos. Van een minimalistisch badmeubel met een stenen wasbak tot een luxe regendouche. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw badkamer in een vrijblijvend adviesgesprek. Of uw voorkeur nu uitgaat naar eenvoud of juist naar luxe, wij realiseren uw badkamer altijd tegen een scherpe prijs. In de showrooms van onze leveranciers kunt u veel inspiratie opdoen.

Offerte aanvragen

De loodgieters en installateurs van RSS Installatie beschikken over jarenlange ervaring en knowhow om uw badkamer succesvol te verbouwen. Woont u in de regio Staphorst, Meppel, Zwolle of Rouveen, vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op
Rss-installatie sanitair installatie


Top